Коке: Симеоне ще води Атлетико до 2020 г.


И. Ангелов

Коке: Симеоне ще води Атлетико до 2020 г.

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Коке заяви, че очаква мениджърът на отбора Диего Симеоне да завърши периода в клуба, за който се е договорил при пристигането си. Шампионите от 2014-та година в момента се намират на шестата позиция в Ла Лига и не успяват да намерят познатото постоянство. Коке сподели пред AS:

"Медиите винаги питате дали той ще остане. Той има договор и изглежда, че ще го довърши. Отборът е добре, ние спечелихме срещу Лас Палмас и точно това трябваше да направим. Не беше лесен мач, те знаеха какво правят - играят атрактивен футбол и ние играхме много добре.

"През последните 5 години ние правим едно и също. В крайна сметка ти преминаваш през различни периоди - 2016-та беше исторически период и се надявам 2017-та да е също. Трябва ни малко късмет. Играем добре в мачовете си но нямаме късмет. Има много време до края, ние сме на средата на сезона и не сме в лоша форма. На 6 точки от Барселона сме на второ място. Трябва да сме по-постоянни в лигата, както бяхме в Шампионска лига. Целта ни е да завършим трети и ако го направим ще е страхотно."

  Сподели
114