Рибери: Байерн е по-добър от Реал и Барса


И. Ангелов

Рибери: Байерн е по-добър от Реал и Барса

Франк Рибери изказа мнението си, че неговия Байерн Мюнхен е по-добър от Реал Мадрид и Барселона. 29-годишното крило се превирна в ключов играч на "Алианц Арена" откакто пристигна от Олимпик Марсилия през 2007-ма година за сумата от 25 милиона евро. Sport Bild цитира:

"Имаше време, в което бих бил привлечен от оферти от Реал Мадрид или Барселона. Но сега това приключи. Байерн е на едно ниво с Барса и Реал Мадрид, а ако гледате всичко като завършен проект, Байерн е по-добър."

"Ние сме отбора с най-голям потенциал в Германия. Задължително е да спечелим лигата този сезон. Дортмунд се разви и се превърна в истински съперник, трябва да се отнесем сериозно. Но аз мисля, че имаме по-добър състав."

Рибери заговори за слуховете за сбиване с Робен миналата година:

"Това бе грешно. Ние изразяваме себе си и стигнахме до заключение. Няма значение кой бие фаловете и кой асистира. В края на мача искаме трите точки. Това не е ФК Робен или ФК Рибери. Това е ФК Байерн. Трябва да премахнем егото си заради отбора. Понякога си трябва агресия. Това прави разликата на терена. Опонентите трябва да знаят, че ще направиш всичко за успеха."

  Сподели
168