Пулишич: Във възторг съм от трансфера ми в Челси


Н. Гавазов

Пулишич: Във възторг съм от трансфера ми в Челси

Полузащитникът на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич сподели впечатленията си от трансфера си в Челси. Напомняме, че американският играч ще се присъедини към лондончани през лятото.

"Страхотно е и аз съм развълнуван, че се преместих в Челси. Разбира се, трябва да завърша сезона в Дортмунд, но с нетърпение очаквам да играя за Челси. Ще бъде чудесно преживяване, не мога да чакам повече, наистина искам да се върна в Англия, да говоря английски, да се срещна с всички тези момчета.

Дълго време чаках това, мечтаех да играя във Висшата лига. За мен е голяма чест да бъда играч на Челси и съм много щастлив от това. Тук има толкова много велики играчи, аз вече искам да започна да работя с тях. Ще се радвам да играя с Нголо Канте. Мисля, че той е страхотен футболист, наистина искам да се срещна с него. И в защитата тук играят страхотни момчета – Давид Луис и Антонио Рюдигер. Искам да започна да работя с тях и мисля, че ще е страхотно.

Мисля, че преходът ще бъде логична следваща стъпка за мен и много органичен етап, аз знам езика. Трудно ми бе, когато се преместих в Германия, но научих много и като футболист, и като човек. Сега чувствам, че съм готов за нови трудни задачи", заяви Пулишич.

  Сподели
886