Почетино: Още съм бесен, дори не спя


И. Ангелов

Почетино: Още съм бесен, дори не спя

Мениджърът на ПСЖ Маурисио Почетино обяви, че от загубата на отбора му от Реал Мадрид в Шампионска лига в сряда той все още не може да намери покой. Тимът му водеше с общ резултат 2:0 само за да допусне хетрик от Карим Бензема и загуба.

"Ние сме разочаровани и това е валидно за всички играчи от клуба. Получихме голям удар тези дни и ни е много трудно. Нямахме много почивка и нямаме енергия. Знаем, че имаме отговорността да спечелим в неделя. А това, което направиха феновете те ще считат за подходящо и това е тяхно решение - ние разбираме разочарованието им.

"Лично аз се чувствам наранен и много ядосан. Ако анализираме двата мача, тук в Париж ние доминирахме, както и първите 60 минути в Мадрид. Начинът, по който загубиме ме вбесява. Чувствам ярост, болен съм, трудно спя нощем. Но трябва да поемем отговорност, да продължим и да мислим за титлата в Лига 1. В момента съм в процес на възстановяване емоционално. Това не означава, че не съм силен. Чувствам се готов за битка и трябва да спечелим това предизвикателство."

ПСЖ се намира на 13 точки над преследвачите си в Лига 1, но преди загубата от Реал тимът отстъпи на Ница във Франция. В неделя тимът среща Бордо преди пътуване до Монако след седмица.

  Сподели
553