Ривалдо: Неймар може лесно да спечели три Златни топки


И. Ангелов

Ривалдо: Неймар може лесно да спечели три Златни топки

Легендата на Бразилия - Ривалдо, обяви впечатленията си от звездата на Пари Сен Жермен Неймар. Според бившия нападател неговият сънародник от ПСЖ може лесно до края на кариерата си да спечели 3 пъти Златната топка, след като в момента той е на път да стане най-добър в света. 28-годишният Неймар има 70 гола в 81 мача с ПСЖ след преминаването от Барселона за 222 милиона евро през лятото на 2017 г.

"Неймар заслужава похвали за начина, по който се концентрира над футбола си. Неговото поведение изглежда перфектно в момента и това може само да радва ПСЖ в Шампионска лига. Той вече е на 28 години, така че вероятно почувства, че е време отново да стане онзи сензационен играч, който може лесно да спечели Златна топка, или по мое мнение - две или три.

"Не е лесно един играч да се концентрира изключително и само над футбола когато е обграден от толкова много шум и разсейване. Но Неймар излгежда по-контролиращ поведението си в момента, и той се появява в новините само с постижения на терена, което ме прави щастлив.

"Аз много харесвам Неймар и искам да стане най-добър в света. Аз вярвам, че това може да стане естествено ако той успее да поддържа това ново поведение занапред и очевидно той е на прав път."

  Сподели
160