Тухел: Отношенията на феновете с Неймар се подобряват


И. Ангелов

Тухел: Отношенията на феновете с Неймар се подобряват

Отношенията между феновете на Пари Сен Жермен и звездата Неймар се движат в правилната посока според мениджъра Томас Тухел. Бразилецът вкара четвъртия гол за победата на ПСЖ с 4:0 над Анже в събота в Лига 1. Неймар има 4 гола в 5 мача в лигата този сезон след сагата с трансфера му извън клуба през лятото. 

"С Неймар, да, подбряват се отношенията. Става по-лесно. Аз казах, че това зависи от нас, от него, да се покаже отново и отново, да е решителен, да страда, да бяга, да отнема топката. Не е важно да говори. Той показа много неща с Анже и направи много дрибъли. Вкара отново, можеше да вкара и още. Той може да покаже много неща.

"В крайна сметка от него зависи да се прояви."

Новините обаче не са само добри за ПСЖ след като Килиан Мбапе продължава да липсва и Тухел обясни, че той е получил "реакция между белега и нерва" около травмата в бедрото си през август. 

"Трябва да питам спортния директор Леонардо какво правим с Килиан. Трябва да има лечение. Ще изчакаме споразумението между Френската футболна федерация и ПСЖ за това дали ще замине за националния отбор на Франция."

  Сподели
209