Роналдо с умопомрачителни показатели преди дузпата


Н. Гавазов

Роналдо с умопомрачителни показатели преди дузпата

Кристиано Роналдо изненадващо влезе в състояние на покой и спад на пулса си, само мигове преди да реализира дузпа при драматичната победа на Португалия от 1/8 – финалите на Евро 2024 над Словения.

39-годишният нападател, който е известен със своята изключителна дисциплина и работна етика, както на терена, така и извън него, си партнира с компанията за човешки показатели WHOOP преди Евро 2024.

Роналдо носи лентата WHOOP, докато тренира, спи и се възстановява, и казва, че тя е имала "трансформиращо въздействие" върху живота му.

Всъщност той казва, че това е един от най-важните инструменти не само за подпомагане на издигането на играта му, но и за наблюдение на здравето му всеки ден.

Пулсът на Кристиано Роналдо бе наблюдаван от WHOOP по време на мач със Словения и резултатите са наистина умопомрачителни

След като описа инструмента като нещо, без което не може да живее, за да се представя на пика си, Роналдо ни даде представа за пулса си, когато носеше лентата в понеделник вечер.

Както можете да видите от графиката по-долу, пулсът му бе на най-ниското си ниво, когато изпълни първата дузпа на Португалия при победата с дузпи над Словения.

Безопасно е да се каже, че нападателят на Ал Насър няма планове да забавя темпото на 39-годишна възраст. Наскоро той разкри как остава дисциплиниран.

"Най-голямата ми мотивация е да продължа“, каза той в WHOOP Podcast през май.

"Не е лесно да си на това ниво. Все още да настояваш, все още да мотивираш, да продължаваш, да вкарваш голове, да си в добра форма, да се състезаваш с младите лъвове, които идват и когато играят срещу мен, искат да ми покажат, че са по-силни и по-бързи от мен.

Трябва да се подготвите много добре не само физически, но и психически. Това е предизвикателството".

  Сподели
190