Де ла Фуенте се обърна към Вили Саньол


Н. Гавазов

Де ла Фуенте се обърна към Вили Саньол

Старши -треньорът на испанския национален отбор Луис де ла Фуенте говори за срещата с Грузия от 1/8-финалите на Европейското първенство през 2024 г., като се обърна към треньора на противниковия национален отбор Вили Саньол.

"Саньол свърши фантастична работа с грузинския национален отбор. Той има много опит във футбола. Имаме страхотни отношения и много се радвам, че нещата вървят толкова добре за него. Пожелавам му късмет, но в един директен мач ще играем за победа.

Много съм запознат с грузинския футбол. Познавах различни поколения грузински футболисти. Наблюдавах израстването на грузинския футбол и сега можете да видите как се развиха играчите на техния национален отбор и как се представят в различни европейски първенства“, цитира пресслужбата на УЕФА думите на Де ла Фуенте.

Припомняме, че на 30 юни в Кьолн ще се проведе 1/8-финалите на Евро 2024 между националните отбори на Испания и Грузия. Испания се класира за директните елиминации като първо място в своята група. Испанците станаха единственият отбор, спечелил и трите мача в груповата фаза на Евро 2024 . Грузия завърши представянето си в квартет F, заемайки трето място в групата.

  Сподели
93