Швейцария и Италия готвят нов равен


И. Ангелов

Швейцария и Италия готвят нов равен

Швейцария - Италия 
Стадион: Олимпиащадион, Берлин 
Дата: 29.06.2024 г. 
Час: 19:00 ч. 

Швейцария комфортно премина групите и достигна фазата на последните 16 отбора на Евро 2024 след като събра 5 точки от трите кръга до тук, показвайки солидна отбрана и допускайки само 3 гола до момента в състезанието.

Италия остави всичко до последния момент за да достигне елиминационната фаза на турнира, и Матиа Дзакани изравни късно срещу Хърватия за да потвърди съдбата на италианците, която те изживяха изключително емоционално на терена. Последният носител на титлата изглежда няма да се предаде така лесно.

В двата състава обаче започват проблеми. Силван Видмер е наказан при "часовникарите" и под въпрос са още Денис Закария и Стевен Зубер. Квадво Дуа може да води нападението.

За Италия пък с наказание ще липсва Рикардо Калафиори, и Джанлука Манчини може да се появи в защитата като опция. Лучано Спалети може и отново да заложи на четирима в защита след като срещу Хърватия използва трима и бе на косъм от напускане на турнира. Матиа Дзакани бе герой от пейката и може да получи стартово място по тази причина.

5 от последните 6 мача между тези отбори бяха равенства, и не е невъзможно тази статистика да продължи с оглед показаното от двете страни до тук. 

Прогноза: Швейцария - Италия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Италия (Лучано Спалети)
 
Донарума
   
Манчини
Бастони
Лоренцо
Димарко
Фратеси
Жоржиньо
Барела
Киеза
Скамача
Дзакани
Ндойе
Дуа
Варгас
Ебишер
Джака
Фройлер
Стергиу
Родригез
Аканжи
Шар
   
Зомер
 
Швейцария (Мурат Якин)

Обоснована прогноза: Швейцария - Италия 1:1

  Сподели
194