Словакия и Румъния ще опитат да си попречат


И. Ангелов

Словакия и Румъния ще опитат да си попречат

Словакия - Румъния 
Стадион: Дойче Банк Парк, Франкфурт 
Дата: 26.06.2024 г. 
Час: 19:00 ч. 

След като шокира Белгия на старта на Евро 2024, Словакия се предаде и допусна обрат от Украйна в петък следобед, което отново беше изненада на фона на показаното срещу "червените дяволи", които пък във втория кръг взеха победа. Така всички отбори в тази група имат по 3 точки и драмата ще се реши в последния момент, и то по едно и също време, защото двете двойки играят от 19:00 ч.

Румъния понастоящем води класирането заради голямата победа с 3:0 над Украйна на старта, макар след това да допусна 2:0 от Белгия. Този последен мач е с равностоен съперник, и при равенство румънците стоят с гол по-добра голова разлика, което може да има значение при победа на единия от двата отбора в другата среща Белгия - Украйна.

При равенство и в двете срещи, Румъния и Белгия продължават напред, което ще принуди съперниците им да дадат всичко за победата и прогреса.

И така, откъм състави, Словакия няма никакви притеснения и ще може да заложи на най-силното в търсене на покачване над 3-то място. Румънците също са в перфектно здраве и може да видим един качествен двубой.

Очакванията са Словакия да хвърли всичко в атака, което ще принуди съперника за отговор. Така може да видим резултатно равенство, което в случая ще послужи на Румъния.

Прогноза: Словакия - Румъния 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Румъния (Едуард Йорданеску)
 
Нита
   
Драгушин
Бурка
Ратиу
Марин
Банку
Марин
Станциу
Ман
Михаила
Драгус
Харашлин
Стрелец
Шранц
Дуда
Лоботка
Куцка
Ханко
Пекарик
Шкриняр
Вавро
   
Дубравка
 
Словакия (Франческо Калцона)

Обоснована прогноза: Словакия - Румъния 2:2

  Сподели
272