Словакия ще надиграе Украйна


И. Ангелов

Словакия ще надиграе Украйна

Словакия - Украйна 
Стадион: Меркур Шпил-Арена, Дюселдорф 
Дата: 21.06.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

Словакия направи една от най-големите изненади, които сме виждали на големи футболни форуми, след като удари на старта на Евро 2024 намиращият се близо до върха в ранкинга на ФИФА - Белгия. Това се случи в понеделник и с придобитата увереност тимът ще е вдъхновен за втората среща с по-непретенциозен съперник. Победа тук може вече да гарантира място на тима в преките елиминации.

Украйна се предаде и получи 3 гола от Румъния в първия си мач, като два пъти допусна в рамките на 4 минути малко след почивката. Статистиката срещу Словакия обаче не е лоша за символичния гост, защото в последните 5 мача двата тима си размениха по 2 победи, а веднъж не си вкараха голове.

В двата състава новините не са много. Юрай Куцка напусна с малка травма в понеделник и е под въпрос за Словакия. За Украйна може да видим някои промени от Серхий Ребров, ако той търси реакция за лошото представяне.

Иван Шранц шокира Белгия след само 7 минути игра, след което тимът впечатли с представянето си. Очаква се дори по-високо ниво тук.

Прогноза: Словакия - Украйна 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Украйна (Серхий Ребров)
 
Лунин
   
Забарни
Матвиенко
Коноплиа
Миколенко
Степаненко
Зинченко
Циганков
Судаков
Мудрик
Довбик
Хараслин
Боженик
Шранц
Дуда
Лоботка
Куцка
Ханко
Пекарик
Шкриняр
Вавро
   
Дубравка
 
Словакия (Франческо Калцона)

Обоснована прогноза: Словакия - Украйна 2:0

  Сподели
145