Модрич: Имаме още два мача за подобряване


Н. Гавазов

Модрич: Имаме още два мача за подобряване

Полузащитникът и капитан на хърватския национален отбор Лука Модрич коментира поражението от Испания в мача от 1-ия кръг на Европейското първенство 2024. Испанците победиха с 3:0.


"Това не е резултатът, на който се надявахме, но е това, което е. Имаме още два мача за подобряване и подобряване на ситуацията. През първото полувреме не бяхме на себе си, липсваше ни енергия, бяхме твърде далеч от техните играчи. Наказаха ни за това.

Имахме и шансове, но това беше един от онези мачове, когато каквото и да опитваш, просто не се получава. През второто полувреме подобрихме играта си и бяхме много по-добри, но това не беше достатъчно. Според мен победата им беше заслужена. Може би сметката беше малко висока.

Вече нямаме място за грешки, трябва да се възстановим и да спечелим предстоящите мачове. В известен смисъл е добре, защото знаем, че нямаме друг избор, освен да спечелим. Трябва да се подготвим добре, да анализираме какво се е объркало и да станем много по-добри, особено по отношение на енергията“, цитира пресслужбата на УЕФА думите на Модрич.

  Сподели
75