Палмиери: Белгия е друг отбор без Де Брюйне и Азар


Н. Гавазов

Палмиери: Белгия е друг отбор без Де Брюйне и Азар

Защитникът на Италия Емерсон Палмиери сподели очакванията си за предстоящия мач срещу Белгия от четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол през 2020 г.

"Де Брюйне и Азар са много силни: без тях белгийският национален отбор е различен отбор. Но трябва да мислим само за себе си. Лукаку винаги е бил най-модерната "деветка“: той знае как да покрива топката и да пробива в свободните зони. Той показа всичко това вече в Италия, така че трябва да бъдем много внимателни.

Имаме прекрасен тим, дори може да се каже семейство. Сега, след като стигнахме до четвъртфиналите, ние поглъщаме удоволствието от всеки момент, за който работихме толкова много, за да бъдем тук. В петък ни очаква много важна среща и изобщо не искаме да се събуждаме от тази вълнуваща мечта", заяви Палмиери.

Припомняме, че Кевин Де Брюйне и Еден Азар се контузиха по време на мача с Португалия и по всяка вероятност ще пропуснат срещата с Италия.  

Двубоят между  националните отбори на Белгия и Италия ще се състои на 2 юли в Мюнхен на стадион "Алианц-Арена". Мачът започва в 22:00 часа българско време.

  Сподели
289