Льов: Португалия не е само Роналдо


Н. Гавазов

Льов: Португалия не е само Роналдо

Старши -треньорът на германския национален отбор Йоахим Льов даде коментар преди мача от втория кръг на груповата фаза на  Европейското първенство срещу Португалия.

"Виждам екстремното отношение на моите играчи към всичко. Всички разбират, че трябва да се подобряваме. Не е тайна, че създадохме малко шансове в първия мач. Работихме по това. Може би обърнахме твърде много внимание на внимателната игра в защита Трябва да сме готови да поемем рискове във фазата на атака.

Португалия има не само Кристиано Роналдо в атака, но четири или пет играчи с изключителни качества. Всеки от тях е в състояние самостоятелно да реши съдбата на играта. Това е пъргав технически силен тим. Много е трудно да го спреш, тъй като е трудно да му отнемеш топката.

Горецка? Той не е играл от пет или шест седмици, така че се разбира, че все още не е готов да проведе всичките 90 минути на терена", заяви Льов.  

Напомняме, че дуелът между Португалия и Германия ще се проведе в събота, 19 юни. Срещата започва в 19:00 часа българско време.

  Сподели
267