Първото реми на Евро 2020 е факт (видео)


FUTBOL-TV

Първото реми на Евро 2020 е факт (видео)

Уелс и Швейцария завършиха наравно при резултат - 1:1 във втори мач от група А на Евро 2020. Срещата на "Олимпийския стадион' в Баку бе интересна, като определено след почивката зрителите останаха по-доволни.

През първата част пред Харис Сеферович на два пъти се отвориха добри ситуации, но той нямаше късмет да се разпише.

В 49-та минута Швейцария вкара чрез Бреел Емболо, който бе точен с глава след центриране от корнер на Шакири. Вина за гола има Конър Робъртс, който допусна голмайсторът да му се измъкне при центрирането на Шак.

След час игра Бен Дейвис стреля по посока на вратата на Зомер. Получи се рикошет и топката премина над вратата. Малко след това Емболо бе близо до втория си гол в мача, но прати кълбото до левия стълб.

Уелс успя да изравни в 74-та минута чрез Кийфър Муур. Той получи добро центиране от Джо Морел и успя да изпревари защитниците на Швейцария - 1:1.

Пет минути преди края Марио Гавранович прати топката във вратата на съперника, но се стигна до намесата на ВАР и голът не бе признат, заради засада. В края на мача пред Гарет Бейл и Емболо се откриха великолепни възможности, но в крайна сметка резултатът остана равен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
207