Гюнеш: Готов съм за критика


Н. Гавазов

Гюнеш: Готов съм за критика

Старши -треньорът на турския национален отбор Шенол Гюнеш обобщи резултатите от мача от 1-ви кръг на груповата фаза на Европейското първенство - 2020 г. с националния отбор на Италия (0: 3).

"Не сме очаквали това. Загубихме от отбора, който играеше у дома и също така имаше повече владение на топката. Ще се подготвим за следващите мачове.

През първото полувреме бяхме добри, защитавахме се добре, а противникът играеше на контраатаки. Ние играхме в своя ритъм, а те в техния. Дадохме им предимство, за това те действаха  по-добре. Играхме без топка, а когато това се случи, може да има неувереност. Ако не бяхме пропуснали първи, бихме могли да се защитаваме по-добре в бъдеще. Те просто използваха предимството си.

Сега съм готов за критика, но не мога да кажа нищо лошо за играчите си. Ако бяхме завършили наравно или загубим всички останали мачове, нищо нямаше да се промени - също нямаше да кажа лоша дума за отбора си. Това не означава, че няма да се готвим допълнително, не. Нека просто забравим какво се случи днес и да се приготвим за Уелс и Швейцария. Все още имаме шанс да се излезем от групата", заяви Гюнеш.

  Сподели
181