Давид Луис: Челси ще съжалява, че ме продаде


Н. Гавазов

Давид Луис: Челси ще съжалява, че ме продаде

Бившият защитник на Челси Давид Луис е на мнение, че лондонският клуб ще съжалява за неговата продажба. През това лято "сините" не устояха пред предложението на ПСЖ в размер на 50 милиона паунда и без излишни уговорки отправиха 27-годишния бразилец във Франция. Така Луис стана най-скъпият защитник в историята на световния футбол.

За две и половина години на "Стамфорд Бридж" Луис спечели Купата на Англия, Шампионска лига и Лига Европа. Давид е убеден, че може да повтори тези постижения и със своя нов клуб.

"Трябва да кажа, че Челси или всеки друг отбор би съжалявал за раздялата си с мен. Не съм високомерен, но аз съм уверен в своите качества. Париж даде много пари за мен, поради това е очевидно, че те вярват в мен - приятно е да се намираш в клуб, за който си истински желан и който демонстрира вярата си в теб. Имам добри спомени от Челси. Там спечелих Шампионска лига. Надявам се, че това не е единствената моя победа. Вярвам, че ще мога да я спечеля и с Париж. Тук моите шансове за завоюване на големи трофеи са същите, както и в Челси или във всеки друг отбор от Европа", заяви Луис.

 

  Сподели
214