Юнайтед ще се справи много трудно с Виляреал


.

Юнайтед ще се справи много трудно с Виляреал

Манчестър Юнайтед ще опита серизоно да подобри играта си след загубата в дербито с Ливърпул. “Червените дяволи” трябва да направят добър старт в опита си да защитят титлата на Стария континент. Жребият им прати Виляреал, Селтик и Олборг и Сър Алекс знае, че ако тръгне с победа над “жълтата подводница” пътят към 1/8-финалите е открит.

По традиция Юнайтед започна слабо сезона. Суперкупата на Европа бе дадена на Зенит, а във Висшата лига тима има победа, равен и загуба. Притесненията идват от това, че шампионите трудно бележат. Доста контузии тревожат Фърги. Карик е аут за месец. Пол Скоулс е наказан ставайки първият в историята играч изгонен във финала за Суперкупата.. Оуен Харгрийвс ще се завърне, а на пейката ще бъде най-добрият футболист в света Кристиано Роналдо. Под голяма въпросителна е участието на Димитър Бербатов в мача. Възможно е участие в мача да вземе Манучо.

Виляреал се завръща в Шампионската лига след две години отсъствие. Последният път “жълтата подводница” бе потопена чак на ½-финалите от Арсенал. Миналяит сезон обаче тимът завърши на втора позиция в Примера. От първите си два мача в Испания Виляреал спечели 4 точки. В мачът участие ще вземе доскоро контузеният Робер Пирес. Джузепе Роси обаче има травма и няма да срещне бившия си клуб.

Юнайтед и Виляреал са играли вече в помежду си в Шампионската лига. През сезон 2005/2006 те завършиха в две срещи 0:0. Тогава грандът от Англия остана 4-ти в групата си и отпадна безславно.

Юнайтед има достатъчно сили да продължи рекорда си от победи у д0ма в Шампионската лига. Очаква се Виляреал да се бори със Селтик за второто място в групата, така че всяка точка на “Олд Трафорд” е като бонус. Мачът едва ли ще протече лесно за домакините и те вероятно ще се задоволят с минимална победа.

Последни 6 мача на Юнайтед в Европа у дома: ПППППП

Последни 6 мача на Виляреал в Европа като гост: РПРРЗЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27