Монако ще спечели у дома срещу Реймс


П. Пенков

Монако ще спечели у дома срещу Реймс

Монако - Реймс
Стадион: "Луи II", Монако
Дата: 21.02.2014г.
Час: 21:30
Съдия: Антони Гаутие


В първа среща от новият 26-ти кръг от френската Лига 1, Монако приема Реймс на "Стад Луи II". Съставът на Клаудио Раниеро продължава да заема втората позиция в подреждането, изоставайки само на 5 точки от върха, който за момента е притежание на Пари Сен Жермен. Миналият уикенд "червено-белите" постигнаха лесен успех с 2:0 при гостуването на Бастия, като това беше общо третия успех за Монако в последните пет кръга, като в останалите два мача отбора записа равенства, съответно срещу Лориен и прекия съперник ПСЖ. Тимът също успя да продължи участието си в Купата на Франция, след като отстрани Ница от надпревара, благодарение на попадението на Димитър Бербатов в добавеното време на двубоя.

Колкото до съперникът на Монако, тази седмица, - Реймс, то съставът на Убер Фурние успя да се изкачи с няколко позиции, като вече е седми в класирането с актив от 39 точки. Това се дължи на двете поредни победи, които постигна тима в последните седмици, съответно с 2:1 при гостуването на Гингам и с 1:0 у дома над Бордо. Отборът изцяло е фокусирал вниманието си върху представянето си в Лига 1, отпдавайки от Купата на Франция и от Купата на Лигата. Очаквам труден двубой за Монако, който ще бъде спечелен с минимална разлика от домакините.

Добрата новина за Клаудио Раниери е, че отново ще може да разчита на Ерик Абидал и Димитър Бербатов, които успешно се възстановиха от контузиите си и са готови да излязат като титуляри. Единсвените аут за Монако продължават да бъдат Фалкао и Абденур.

За гостите от Реймс контузени са Билал Оуали, Антуан Конте, Кюнтен Перейра и Коси Агаса. Никола дьо Пренвил и Антуан Дево пък са принудени да изтърпяват наказания.

Прогноза: Монако - Реймс 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Монако:

26 януари Монако - Марсилия 2:0 (Лига 1)
01 февруари Лориен - Монако 2:2 (Лига 1)
09 февруари Монако - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
12 февруари Ница - Монако 0:1 сл. прод. (Купа на Франция)
15 февруари Бастия - Монако 0:2 (Лига 1)

Реймс:

19 януари Реймс - Лион 0:2 (Лига 1)
25 януари Нант - Реймс 0:0 (Лига 1)
01 февруари Реймс - Монпелие 2:4 (Лига 1)
08 февруари Гингам - Реймс 1:2 (Лига 1)
15 февруари Реймс - Бордо 1:0 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Монако - Реймс

42 срещи
15 победи за Монако
10 равенства
17 победи за Реймс
Голова Разлика: 69:67 за Реймс

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136