Дайджест на слуховете за 5-ти януари


FUTBOL-TV

Дайджест на слуховете за 5-ти януари

13:11 Нападателят на Милан Робиньо в скоро време няма да премине в Сантос, съобщава La Gazzetta dello Sport. Според информацията, босовете на клуба не са успели да договорят трансфера на 28-годишния нападател: Милан не иска да продава играча за по-малко от 10 милиона, а Сантос не е готов да се раздели с такава сума.

13:01 25-годишният вратар на Валенсия Висенте Гуаита може да продължи кариерата си в Барселона, информира Superdeporte. По информация на източника, каталунците разглеждат Гуаита като заместник на Виктор Валдес или Хосе Пинто.

12:54 Официално: Интер обяви, че е подписал нов договор със защитника на националния отбор на Япония Юто Нагатомо. Новото съглашение на играча е 30 юни 2016 година.

12:51 Полузащитникът на Интер Рикардо Алварес може да се върне в Аржентина, твърди La Gazzetta dello Sport. Според информацията, „нерадзурите" имат намерение да продадат играча (за около 10 милиона евро), докато Ривър Плейт настоява да получи Алварес под наем за срок от шест месеца.

12:44 Официално: Нападателят на Удинезе Антонио Флоро Флорес ще продължи кариерата си в Дженоа. Според информация на официалния сайт на фриулци, правата на 29-годишния играч са закупени от „грифоните".

- Зенит подготвя оферта за бранителя на Милан Иняцио Абате, твърди La Gazzetta dello Sport. Клубът от Санкт Петербург е готов да плати 12 млн. евро за десния бек, който през този сезон има 13 мача за „росонерите" във всички турнири.

- Бившата звезда на френския футбол Людовик Жюли ще завърши кариерата си в родния клуб Мон д'Ор Азерж Шасле, съобщава Le Parisien. Тимът се състезава в 4-а дивизия, а стадионът вече носи името на бившия френски национал.

- Полузащитникът на Челси Йоси Бенаюн може да продължи кариерата си в Саутхемптън, съобщава The Mirror. Според информацията, преговорите между футболиста и клуба вече са стартирали и се очаква през зимния трансферен прозорец играчът да смени тима си.

- Младият талант Том Инс, който е син на Пол Инс, е пред завръщане в Ливърпул, информира Goal.com. Според изданието, мърсисайдци са близо до споразумение с Блекпул за 21-годишното крило. Футболистът е възпитаник на академията от "Анфийлд", но напусна тима преди 18 месеца.

- Защитникът на Олимпик Марсилия Никола Нкулу влиза в трансферните планове на Манчестър Сити, съобщи Telegraph. Според информацията, 22-годишният камерунски национал е вариант за заместник на Джолеън Лескът и Коло Туре.


23:55 Атлетико Мадрид взе на проби нападателят на Муантонг Юнайтед и националния отбор на Тайланд Терасил Дангду, съобщава Marca. Според информацията, 24-годишният нападател ще остане в разположение на столичния тил две седмици, след което от клуба ще вземат решение за възможния трансфер.

23:32 Борусия Дортмунд и Волфсбург постигнаха принципна договорка за трансфера на полузащитника Иван Перишич, съобщи Ruhr Nachrichten. Според информацията, сделката е за около осем милиона евро. В момента „вълците" водят преговори с Перишич.

23:28 Централният защитник на Каляри Давиде Астори прие предложението на Саутхемптън, съобщи Mediaset. Според медията, английският клуб е готов да заплати за Астори 10 милиона евро. По-рано бранителят се свързваше с преминаване в Евертън, а интерес към него имаше от страна на Наполи.

 

  Сподели
185