Тевез: Жена ми искаше да ме убие


И. Ангелов

Тевез: Жена ми искаше да ме убие

Карлос Тевес призна, че завръщането му в Бока Хуниорс от Ювентус през 2015 г. не се е харесало на членовете на семейството му. В открит разговор за миналото си, бившият играч на Манчестър Сити призна, че съпругата му не е била най-доволна, когато ѝ е съобщил за решението си да напусне Ювентус през 2015 г.

Пред Corriere dello Sport 39-годишният футболист заяви: ''Това беше велик момент за мен и когато реших да се върна в Аржентина, Ванеса, моята съпруга, искаше да ме убие. В Италия всичко беше много лесно. Италианците са като нас, аржентинците, част от сърцето ми остава там завинаги."

След 20-годишната си славна футболна кариера бившият нападател на Манчестър Юнайтед спечели две титли от Висшата лига, както и Шампионската лига през 2008 г.

Сега, когато заема втория си мениджърски пост в родината си в Индепендиенте, предстои да разберем дали ще се опита да се реализира като треньор в Европа. Преди началото на новия сезон настоящият отбор на Тевес завърши на 24-то място от 28 отбора в аржентинската лига, като той се надява да промени състоянието на Индепендиенте.

  Сподели
361