Нунес с 4 гола в победа над Лайпциг


И. Ангелов

Нунес с 4 гола в победа над Лайпциг

РБ Лайпциг посрещна Ливърпул в една от по-значимите приятелски срещи преди началото на кампанията за двата отбора. Днес на "Ред Бул Арена" гостите от Англия спечелиха с 5:0, а четири от головете вкара новото попълнение Даруин Нунес за едно полувреме на терена.

В първата част нападателят бе резерва и ранен гол реализира талисмана Салах за 1:0. След почивката Нунез се появи в игра на мястото на Фирмино, и в 48-ата минута Луис Диаз спечели дузпа срещу вратаря, която бе предоставена на новия нападател за да открие сметката си след големите пропуски до тук в приятелските срещи за тима.

Нунез не стреля много добре, но вратарят изби топката в мрежата си за 2:0. В 51-ата минута обаче Александър-Арнолд изведе Нунез срещу вратаря и с нисък удар той го матира отново за 3:0. 

Това не бе всичко за стрелеца и в 68-ата минута Луис Диаз открадна топката в опасна зона, пусна я за Харви Елиът в полето и той центрира успоредно, а Нунез отклони в далечната греда и мрежата за 4:0. В 91-ата минута резултатът стана и 5:0. Тук Карвальо открадна топка и спечели много терен, като на дъгата на наказателното поле пусна за Нунез, и той отново стреля във вратаря, и отново стражът изби топката в мрежата си за 5:0.

  Сподели
1229