Чудовищен Интер размаза Манчестър Сити (видео)


Н. Гавазов

Чудовищен Интер размаза Манчестър Сити (видео)

Нигерийското крило на Интер Виктор Обина вкара един гол и изработи друг, за да доведе действащият европейски шампион до победа с 3:0 над кандидата за титлата в Англия Манчестър Сити, в приятелска среща, която се игра пред 36 569 зрители на „Балтимор Рейвънс" в Балтимор, САЩ. Мачът, който е финал за Купа „Пирели" е част от предсезонното турне на двата отбора в Съединените щати и се явява първи за Интер под ръководството на новия си наставник Рафа Бенитес.

През целия мач по-добрият отбор бе този на „нерадзурите", като в действията на футболистите му имаше повече агресия, по-добро владеене на топката и повече идеи в атака. Отлично представяне за Марига, Камбиасо, Коутиньо и Пандев. Неприятен ще остане факта с изгонването на Виейра в 20 минута, след сблъсък с Матераци. Повторението след това показа, че решението на главния арбитър Толедо е неправилно.

Обина откри резултата в 38 минута след силен диагонален удар, който направи вратаря Харт безпомощен. В 54 минута „нерадзурите" организираха мощна атака в центъра на която стояха Коутиньо и Пандев, Обина получи топката, стреля, а топката се отклони от крака на Лескът за 2:0. Крайното 3:0 оформи Кристиано Бираджи в 74 минута - след мощен удар от около 35 метра.

 

  Сподели
125