Роналдо изпрати пожелание към Салах


Н. Гавазов

Роналдо изпрати пожелание към Салах

Нападателят на Реал Мадрид и на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо отправи сърдечно послание към голмайстора на Ливърпул Мохамед Салах, заявявайки, че египтянинът е един от играчите, които са способни да спечелят "Златната топка".

Роналдо и Салах се изправиха лице в лице през миналия месец, когато Реал Мадрид победи Ливърпул с 3:1 във финала на Шампионската лига, а египтяните бе принуден да напусне  след половин час, заради травма, причинена от действията на  Серхио Рамос.

"Мо Салах е едно от откритията на годината. Надявам се, че неговата контузия от финала в Киев няма да му попречи. Много хора говорят за битката между Кристиано Роналдо  и Меси, но има и други играчи, които имат шансове да влязат в борбата за "Златната топка". Египтянинът е един от тях", заяви  Кристиано.

Роналдо коментира и жребия, според който Португалия трябва да започне Световното първенство с труден тест срещу Испания.

"Жребият не е идеален за нас, но трябва да го приемем. Загуба в първия мач би могла да се отрази по много негативен начин на целия турнир, така че е важно да започнем добре. Но аз вярвам, че и Испания, и Португалия ще достигнат следващата фаза", каза още португалецът.

  Сподели
383