Месут Йозил близо до трансфер във Висшата лига


П. Пенков

Месут Йозил близо до трансфер във Висшата лига

Звездата на Вердер Бремен Месут Йозил, че може да последва съдбата на съотборника си в националния тим - Михаел Балак, който в момента играе с фланелката на Челси. До момента Йозил е един от ключовите играчи на Маншафта на Световното първенство. Въпреки, че самия той сподели, че се е концентрирал единствено върху Мондиала, Йозил има само година преди договора му с Вердер да изтече и намекна, че отбори от Премиершип и Примера дивисион се интересуват от него.

"Единственото, което ме интересува в момента е Световното първенство." сподели Йозил пред "The Sun". "Когато се прибера у дома ще обмислям бъдещето си, но засега искам да дам най-доброто от себе си за националния отбор. За всички големи грачи Висшата лига на Англия е аткрактивно първенство."

"Когато погледнеш Манчестър Юнайтед и Челси, които са постигнали толкова много през последните 5 години, така че всеки играч би се радвал да играе за тези два клуба. Виждам какво постигна Михаел Балак в Челси. Трофеите са единствените, които са важни за мен. За мен има само два отбора в Англия, които винаги са на върха, но същото мога да заявя и за Примера дивисион. Те са двете най-силни първенства в целия свят," добави Йозил.

  Сподели
124