Клуиверт: Синът ми трябва да следва сърцето си


И. Ангелов

Клуиверт: Синът ми трябва да следва сърцето си

Бившият нападател на Барселона Патрик Куиверт посъветва своя син Джъстин да последва сърцето си когато мисли за напускане на Аякс. Младият нападател се свързва с отбори като Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Барселона. Патрик Клуиверт предположи, че ще е добре 18-годишният да се развие още в родния отбор:

"Джъстин се справя много добре. Аз се надявам той да продължи така и да стои здраво стъпил на земята. Аз съм щастлив с това как той се справя с всичко. Той трябва да остане още една година в Аякс за да се развие психически и физически. Той трябва да е спокоен. Сега се чувства добре и има самочувствие. Ако главата му е на правилното място, неговият момент ще дойде и той ще избере.

"Трудно е да откажеш на Барса, но и на други отбори. Той е на 18. Най-важното е да избереш със сърцето си и тимът да ти подхожда най-много. Не трябва да се гледа кой плаща повече, а кой ще играе в твоя стил. Това е най-важното.

"Аз го виждам повече в испанската лига. Има отбори във Висшата лига, които играят добър футбол, но аз повече клоня към Испания. Това обаче е негово решение."

  Сподели
174