Юнайтед дръпна с 15 точки на Сити (видео)


И. Ангелов

Юнайтед дръпна с 15 точки на Сити (видео)

Манчестър Юнайтед бе на гости на Куинс Парк Рейнджърс в пореден кръг от Висшата лига на Англия днес и успя да надвие своя опонент с 2:0 в един труден мач за "Червените дяволи". Претендент за гол на сезона видяхме от Рафаел с първото попадение, а Робин ван Перси се контузи и ще очакваме новини около неговото състояние преди срещата с Реал Мадрид.

В 23-ата минута Ван Перси напредна в наказателното поле, премина през двама бранителя и стреля с денсия крак към Жулио Сезар. Вратарят изби силния удар към връхлитащия към наказателното поле Рафаел, който със зверски шут запрати топката в далечния ъгъл на вратата, вкарвайки със сигурност един от претендентите за гол на сезона.

След доста време затруднения да стигне до наказателното поле Юнайтед се опря на услугите на Уейн Рууни от резервната скамейка и той доста раздвижи играта на тима. В 80-ата минута Нани пусна топка на Гигс в наказтелното поле и легендата не прости на Сезар за 2:0. В следващата атака той отново получи топка в наказателното поле и я копна технично по посока на вратата, но кълбото кацна на горната греда и късметът спаси домакините. Рууни добави още няколко удара към вратата, но резултатът не се промени повече.

1. Манчестър Юнайтед




68т.
2. Манчестър Сити




53т.
3. Челси




49т.
4. Тотнъм




48т.
5. Арсенал




47т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
121