Атлетико - Хановер 96: Домакините са фаворити


Н. Гавазов

Атлетико - Хановер 96: Домакините са фаворити

Атлетико Мадрид - Хановер 96
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 29.03.2012г.
Час: 22:05
Съдия: Стефан Ланоа (Франция)

През сезон 2011/12 Испания няма равна на себе си в евротурнирите! В Шампионска лига Реал и Барселона се смятат за основни претенденти за победа, а в четвъртфиналите на Лига Европа присъстват трима участника от Пиринейския полуостров. На първо четене може да кажем, че най-лекият съперник се падна на мадридския Атлетико. Немският клуб Хановер96 е най-неопитният сред всички участници от ¼-финалите на Лига Европа.

Откакто Диего Симеоне пое треньорският пост на „Висенте Калдерон", „дюшекчиите" подобриха значително представянето си - във втория по значимост европейски клубен турнир испанците елиминираха по пътя си до тук Лацио с общ резултат 4:1 и турския Бешикташ, унижавайки турския гранд пред собствената му публика с убедителното 3:0. Ако Атлетико продължи в този дух, решаващият мач за испанците в Букурещ ще бъде под номер 100 в Лига Европа. В първенството на Испания Атлетико намали темпото и записа две загуби в последните си три мача, което засега остави тима на осмо място в класирането на четири точки от местата, даващи право на участие в евротурнирите догодина.

Хановер 96 може да е най-неопитният отбор от всички участници на четвъртфиналите на турнира, но тимът от Долна Саксония отстрани по пътя си до тук два отбора, за които нямаме право да твърдим, че страдат от липса на опит - Брюж и Стандард Лиеж, като и в двата мача немците не оставиха не оставиха никакви съмнения, че заслужават да играят на четвъртфиналите в Лига Европа. В първенството на Бундеслигата Хановер 96 се намира в слаба серия от една победа в последните си пет мача, която подобно на своя съперник тази вечер остави тима на осмо място в класирането на две точки от местата, осигуряващи участие на евротурнирите догодина. Но също така сме длъжни да отбележим, че през уикенда хората на Мирко Сломка гостуваха на Байерн Мюнхен и въпреки загубата с 1:2, те успяха да се справят с атаката на баварците през по-голямата част от играта.

Домакините ще бъдат без контузените Силвио и Антонио Лопес. Тиаго пропусна мача със Сарагоса през уикенда, но от понеделник поднови заниманията и вероятно ще започне мача в опорната зона. Арда Туран направи успешно завръщане от контузия, изигравайки 90 минути през уикенда и може отново да излезе като титуляр. Схема на игра 4-2-3-1 с Фалкао начело на атаката.

Единственият отсъстващ за гостите е Леон Андреасен, който лекува контузия, ето защо Сломка разполага с цялото си войнство, което може да хвърли срещу Атлетико Мадрид. Карим Хагуи не игра срещу Байерн и би трябвало тази вечер да се завърне в сърцето на отбраната с пресни сили, в партньорство с Егиман или Погатец. Маме Бирам Диуф също направи успешно завръщане срещу Байерн Мюнхен и би трябвало да играе при схема на игра 4-4-2 заедно с Абделауе.

Очертава се интересен и любопитен двубой - мачовете между испанските и немските отбори винаги са били празник за любителите на футбола. Въпреки това, очакванията са Атлетико да бъде фаворит за победа тази вечер - „дюшекчиите" имат само 3 загуби у дома си през този сезон, спечелвайки всичките си 7 мача в Лига Европа и допускайки при това само 3 гола!

Коефициенти от bet365:
Атлетико Мадрид - 1.44
Равен - 4.33
Хановер 96 - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетико Мадрид - 1.45
Равен - 4.20
Хановер 96 - 6.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
122