Програмата на ЦСКА и Левски за лятната подготовка


В. Мухарски

Програмата на ЦСКА и Левски за лятната подготовка


До заминаването за първия лагер в Боровец на 26 юни (неделя), отборът на ЦСКА ще тренира на своя стадион "Българска армия". Заниманията ще бъдар двуразови, сутрешно от 10:00 часа и едно занимание от 18:00 часа. Тренировките от 10:00 ч. ще бъдат открити зьа представителите на медиите и привържениците, а тези от 18:00 ч. ще са закрити.

26 юни – 8 юли лагер в Боровец
8 юли - контрола срещу Вихрен Сандански
11 юли – 26 юли лагер в Холадния

Изпълнителният директор на "армейците" Емил Костадинов заяви, че до този момент са уредени четири контроли с ПАОК (Гърция), Рот-Вайс Есен (Германия), Де Граафшап (Холандия) и Апоел Кириат Шмона (Израел).

13 юли контрола срещу ПАОК
17 юли контрола срещу Рот-Вайс Есен
Датите са останалите контроли ще бъдат уточнени допълнително.

Вечният съперник на ЦСКА - отборът на Левски ще изиграе шест контроли по време на подготвителния си лагер в Австрия. "Сините" почват с контролите на 8 юли срещу унгарския Ломбард Папа, който завърши на 13-то място през миналия сезон. На следващия ден е двубоят с Политехника Плоещ. На 11 юли Левски играе с друг румънски тим – Търгу Муреш. Два дни по-късно е срещата с Амкар. На 16 юли има непотвърдена контрола с чешки отбор. “Сините” завършват с мач срещу израелския Ашдод на 19 юли.

Програма на контролите на Левски в Австрия:

8 юли - Ломбард Папа (Унгария)
9 юли - Политехника Плоещ (Румъния)
11 юли - Търгу Муреш (Румъния)
13 юли - Амкар Перм (Русия)
16 юли - чешки отбор (непотвърдена контрола)
19 юли - Ашдод (Израел)

  Сподели
149