Скрито от медиите: БФС прати полиция на фенове на Черно море заради тяхната позиция


FUTBOL-TV

Скрито от медиите: БФС прати полиция на фенове на Черно море заради тяхната позиция

Любопитен факт остана скрит от повечето медии, случайно или не. Феновете на Черно море информираха за случилото се в Разград по време на мача между България и Сърбия. Привържениците на "моряците", които са били на стадиона, са изразили позицията си срещу футболната централа. Това е вбесило директорът на БФС Георги Иванов-Гонзо, който веднага е пратил полиция, за да се разправя с феновете.

Ето какво обявиха от Национален фен клуб Черно море Варна

НФК "Черно море" желае да обърне внимание на някои събития, които се случиха по време на европейската квалификация България - Сърбия, играна снощи в Разград - събития, които учудващо или не останаха в пълно информационно затъмнение за спортната ни общественост, както по време така и след края на срещата.
Позицията на организираните фенове на Черно море Варна относно управлението на БФС е ясно и категорично заявена отдавна. Не пропуснахме да напомним за нашите искания и по време на снощния мач, който беше посетен от група от около 40 души, които в началото на второто полувреме издигнаха транспарант в подкрепа на Димитър Бербатов. Последва моментална реакция от страна на охранителната фирма, която влезе в сектора и се опита да свали транспаранта. Това тяхно действие естествено срещна подобаващ отпор, което пък беше последвано от нахлуването на полиция и маскирана жандармерия. Кой и защо заповяда това, при липсата на каквото и да е нецензурно съдържание или директна нападка?

Държим да отбележим и изключително грозното и непристойно поведение на бившия старши треньор на Черно море, а понастоящем директор на националните отбори в БФС - Георги Иванов, който през цялото второ полувреме, както и след края на мача си позволи серия от неприлични жестове, нецензурни обиди и закани към феновете на бившия си отбор, на което станаха свидетели всички присъстващи в сектор "В". Причините за неадекватното поведение на г-н Осмокласника също остават "мистерия".

Нека спортната общественост бъде запозната със случилото се, което е абсолютно недопустимо и за пореден път доказва тоталната липса на каквато и да е компетентност от страна на настоящото ръководство на БФС!
БОБИ - ВЪН!

  Сподели
336