Отбор от Дания с оферта към Левски за Краев


FUTBOL-TV

Отбор от Дания с оферта към Левски за Краев

И датчани са се наредили на опашката от отбори, които проявяват интерес към Андриан Краев. Халфът направи страхотна пролет и само може да вдигне цената си, след като си издейства и повиквателна за националния отбор за квалификациите с Литва и Сърбия.

Както е известно, през зимата на "Герена" имаха оферта за Краев от Унгария. "Сините" обаче предпочетоха да го задържат, заедно с Кордоба. Това от своя страна доведе до вътрешни войни. Те пък ескалираха в раздялата със Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Това стана точно преди последното дерби с ЦСКА, завършило без победител - 0:0, припомня "Мач Телеграф".

Иначе Краев е спряган още и за Полша. В Дания пък са му обърнали внимание покрай новината, че Брьондби е бил един от кандидатите за Хосе Кордоба. Скандинавците са сметнали, че Анди си заслужава парите, макар и брат му да остави лоши впечатления там.

Божидар бе продаден именно от Левски в Мидтиланд. Той обаче така и не успя да се наложи в Дания. Накрая изкара там един сезон без дори да запише минута игра в първенството.

  Сподели
148