Ман Юнайтед пак ще бие Олборг


.

Ман Юнайтед пак ще бие Олборг

Манчестър Юнайтед посреща Олборг в последен мач в Група Е на шампионската ига. Шампионите на Европа си осигуриха участие в директните елиминации, но трябва да спечелят, за да останат начело в групата. Виляреал е единственият им конкурент за там, тъй като също има 9 точки, но е с по-лоша голова разлика приравни преки двубои. Испанците все пак имат трудната задача да играят със Селтик в Шотландия.

Сър Алекс Фъргюсън ще има възможност в този мач да даде почивка на повечето си футболисти, които тепърва навлизат в най-тежката част от сезона. На тима му предстои пътуване за Япония за участие в Световната клубна купа, което означава още два мача повече от преките съперници в Англия

Олборг си осигури третата позиция в групата и ще играе в турнира за Купата на УЕФА за сметка на Селтик. След смяната на наставника Брус Риох тимът заигра доста силно в Европа и записа равен и победа срещу “детелините”.

За домакините контузен е Кристиано Роналдо. Той е с натъртено ребро след мача със Съндърланд и ще пропусне мача. Все пак португалецът ще се появи на “Олд Трафорд” за да получи овациите на публиката по случай Златната топка, която спечели. С него ще бъдат още двама бивши носители - Денис Лоу и Сър Боби Чарлтън. За нещастие четвъртият играч на Ман Юнайтед печелил престижното отличие Джордж Бест вече не е сред живите.

Почивка изглежда ще получат Карик и Евра. Може да видим в игра Пол Скоулс, който се контузи именно в този турнир, но вече е възстановен. Не е ясно с какво нападение ще излезе Сър Алекс. При отсъствието на Роналдо той може да изтегли Бербатов още по-назад и да пусне Рууни и Тевес. Възможно е английският национал да получи почивка и да видим българо-аржентински тандем.

Последни 5 мача:

Ман Юнайтед: ПППРР
Олборг: ППППП

Прогноза – 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
66