ЦСКА иска 4 милиона за звездата си


FUTBOL-TV

ЦСКА иска 4 милиона за звездата си

ЦСКА се надява да вземе 4 млн. евро от евентуална продажба на Жорди Кайседо. Това е сумата, която "червените" са поискали при сондажите на чуждестранни клубове, които се интересуват от еквадореца. Само допреди няколко месеца на "Армията" бяха готови да се разделят с нападателя за далеч по-малка сума, но отличните му изяви от началото на сезона увеличиха драстично интереса към него от цял свят. Това логично е вдигнало и цената на играча.

23-годишният таран има 5 гола в 6 мача в родното първенство. Той записа и силни игри в евротурнирите. Неслучайно еквадорската медия Bolavip, цитирана от "Мач Телеграф" съобщи, че интерес към Кайседо има от клубове от Испания, Италия, Португалия, Саудитска Арабия и ОАЕ.

Нападателят е част и от националния отбор на Еквадор, но сега отпадна от състава на латиноамериканците заради контузия.

Както е известно, ЦСКА продава доста добре зад граница в последните години. "Червените" взеха сериозни пари от трансферите на Али Соу, Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Антон Недялков, Кристиан Малинов и Валентин Антов. От тези продажби в касата на "Българска армия" влязоха десетки милиони евро.

  Сподели
162