ЦСКА и Виктория Пилзен ще оставят всичко най-интересно за реванша


FUTBOL-TV

ЦСКА и Виктория Пилзен ще оставят всичко най-интересно за реванша

Виктория Пилзен - ЦСКА
Стадион: "Досан Арена", Пилзен
Дата: 19.08.2021г.
Час: 20:00ч.
Съдия: Тиаго Мартинш (Португалия)


ЦСКА гостува на Виктория Пилзен във важна първа среща от плейофната фаза на Лигата на конференциите. При успех в двата двубоя "армейците" ще се класират за груповата фаза на надпреварата. "Червените" имаха отново бонуса да им отменят мача от родния шампионат и така те ще са свежи за двубоя в Чехия. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

ЦСКА има проблем със защитниците си за утрешния важен мач срещу тима на Виктория Пилзен. С тима за Чехия не отпътува бранителят Пламен Гълъбов, който е получил висока температура в навечерието на двубоя и поради този факт спортно-техническият щаб на "армейците" е решил бившият национал да не пътува с отбора за Чехия.

Така след контузията на Мено Кох, единствените напълно готови централни защитници за утрешната битка в Пилзен са Валентин Антов и Юрген Матей. С отбора е и новото попълнение на тима Томас Лам, но Стойчо Младенов заяви, че той не е напълно готов за игра.

Ако се наложи, ролята на централни защитници могат да изпълняват и вътрешните полузащитници Амос Юга и Жеферсон.

Това реално са единствените проблеми пред Младенов преди мача. Реално, в стартовия състав не се очакват промени, но късата резервна скамейка може да се окаже проблем.

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележим гол, а защо не и да победим! Знаем евентуалния състав на Виктория, както и те за нас. Няма тайни между двата отбора. Ние с треньора им пък се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на Виктория Пилзен. Знаем чешкият футбол на какво ниво е. Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем. Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение.

Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач. Тибо Вион е с нас. За съжаление, нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме. Направили сме програма за него. За септември месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", заяви наставникът на армейците непосредствено преди отборът да отлети за Чехия.

Наставникът на Виктория Пилзен Михал Билек се изказа с уважение за отбора на ЦСКА преди предстоящия мач между двата отбора от плейофа за групите на Лигата на конференциите.

"Това ще бъде най-трудният противник досега. Това е български отбор, но в последния мач играха девет чужденци. Преминахме два предварителни кръга, но искаме да влезем в групите. Ще се подготвим добре за срещата с ЦСКА. Играхме слабо единствено в Уелс срещу ТНС в предишния кръг. Но сега срещу нас ще излезе много по-качествен отбор. Вярвам, че ще покажем добро представяне с добър резултат“, заяви Билек след победата на Виктория над Либерец с 1:0 като гост в чешкото първенство в неделя.

Виктория Пилзен финализира трансфера на един от основните си футболисти Адриен Ба Луа в полския Лех Познан. Двата клуба се разбраха за сделката, но тя ще влезе в сила след двата мача с ЦСКА от плейофа за влизане в третия по сила турнир на континента. Сделката е на стойност милион и 200 хиляди евро. Така футболистът ще е на разположение, но не се знае дали ще бъде използван в мача срещу "червените" от София.

 

ПРОГНОЗА: ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
569