Има оферта към Илиан Илиев-младши, от Черно море мислят, дали да я приемат


FUTBOL-TV

Има оферта към Илиан Илиев-младши, от Черно море мислят, дали да я приемат

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че в клуба има постъпило конкретно предложение за Илиан Илиев-младши, но не е от Франция. Той отказа да направи всякакъв друг коментар.

“Тези проверки, казвам го много пъти вече, са повече, за да се натоварят физически футболистите, да изиграят цели мачове, което не беше се случвало. Така че от тази гледна точка, да, доволен съм. Има неща, които е нормално да са ни още тежки и трябва да започнем малко да се поосвежаваме, за да сме готови за първия мач", коментира наставникът на Черно море.

 "Още не можем да кажем, които ще са титулярите за Черно море. Имаме предвид, че има двама наказани за първите мачове - Даниел Димов и Цветомир Панов, така че за защитата вече ще трябва да се ориентираме. Горе-долу знаем кои ще са, с другите постове – не", добави той.

За информацията за интерес от Франция към Илиан Илиев-младши:

"За това... не мога да коментирам. Имаме конкретно предложение от един отбор, но не е от Франция. Казвам, че имаме конкретно предложение за него, но още не сме решили дали да го приемем на този етап. По принцип има интерес и към друг футболист на Черно море, но нямаме конкретно финансово предложение. Докато при Илиан Илиев-младши имаме конкретно финансово предложение, конкретна оферта. Но не е това, което пише във вестниците или сайтовете. Чудим се дали да я приемем", каза още Илиан Илиев.

208