Крушчич: В ЦСКА не е лесно, защото нямаш право на грешки


FUTBOL-TV

Крушчич: В ЦСКА не е лесно, защото нямаш право на грешки

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящия мач с Царско село от 23-ия кръг на efbet Лига. Младият специалист говори и за евентуалния трансфер на Върнан Анита, който се очаква скоро да подпише договор с клуба.

"Анита тренира с нас. Мина медицински прегледи и чакам да подпише договор. Той има голям опит, качества и очаквам да вдигне нивото на отбора. Анита не е играл известно време, но доколкото видях на тренировките, физическото му състояние е добро. Освен трансфера на Анита, трудно ще има друг нов футболист до края на трансферния период, но може и да стане. Има интерес към Жанио Бикел. На играч, който има толкова мачове в Англия и Холандия, не му трябва толкова време за адаптация", започна Крушчич.

Треньорът на "червените" направи и анализ на играта на големия талант на тима Валентин Антов.

"Много съм говорил за Антов. Преценил съм, че той е много умен. Знам, че няма да полети, ще е здраво стъпил на земята. Той е поливалентен играч. Може да играе в центъра на защитата, може и халф. Вальо Антов спазва тактическата дисциплина. Винаги е на мястото, където трябва да бъде. Има хубав пас, има добра реакция, след като е загубена топката", коментира той. 

"Не е лесно тук. Всички искат много. Победата е на първо място, а после и добрата игра. Не е лесно, защото тук нямаш право на грешка. Ние четири месеца нямаме право на грешка. Иска се добър резултат, да играем добър футбол. Това е тежко. Най-трудното е да се направи баланс.

В Царско село има нови играчи. Те играха открито срещу Локомотив (Пловдив). Направихме анализ, футболистите ще видят. Имахме повече национали, но успяхме да се подготвим", завърши Милош Крушчич.

107