Бербатов преди Англия - България: Чудеса се случват!


FUTBOL-TV

Бербатов преди Англия - България: Чудеса се случват!

"Чудеса се случват", заяви бившият роден национал Димитър Бербатов преди двубоя между Англия и България на "Уембли". Бербо говори пред колегите от Острова и сподели очакванията си за двубоя, който той ще гледа на живо от ложите на митичния стадион.

"Аз подкрепям своята страна и знам, че нашите играчи ще дадат най-доброто от себе си. Ще бъде трудно. Това, което най-много ми допада в българския тим е отличният колектив. Нашият отбор ще се опита да се възползва от всяка една грешка на Англия", категоричен е Бербатов, който коментира и селекционера Красимир Балъков:

"Той е национална легенда, чат от отбора, който завърши на 4-то място на Световното в САЩ през 94-та година. Той е един от най-добрите играчи на всички времена! Познавам го добре, тъй като имах удоволствието да играя с него в националния отбор. От скоро време е треньор и не бива да го съдят прекалено рано за работата му. Истината е, че сме в трудна група за Евро 2020", каза още Митко, който коментира и своето бъдеще:

"Ще бъде интересно. Ще видим къде ще ме отведе животът. Дали искам да съм селекционер на България? Човек никога не знае. Ако се занимавам с треньорска професия и един ден хора от националния отбор дойдат при мен и ме попитат - ще видим какво ще стане", каза още Бербатов.

  Сподели
170