ПСВ и Марсилия ще се самоубият с равенство


.

ПСВ и Марсилия ще се самоубият с равенство

ПСВ и Марсилия се оформиха като аутсайдери в Група D след две загуби от показващите доста силен футбол Ливърпул и Атлетико Мадрид. Все пак сега един от двата тима има добрия шанс да  се върне в играта, тъй като двата лидера се срещат помежду си в два поредни мача.

Шампионът на Холандия не губи само в Шампионската лига. В Ередевизе тимът на Хууб Стивенс падна с 1:2 от НАК Бреда. Оправданието за слабите резултати се крие в доста големия брой трансфери през лятото в посока извън “Филипс Стейдиъм”.

Марсилия пък се представя чудесно във Франция, където е само на 2 точки зад лидера Лион. Силата на тима определено е на “Стад Велодром”. Ерик Геретс вече загатна, че този мач е решителен за тима му в най-престижния турнир на Европа.

Хууб Стивенс няма да може да използва Реймонд Манко, Мике Зоневелд и Ян Кронкамп. Вероятно формацията на холандците ще е 4-2-3-1 с Данко Лазович в атака.

Геретс няма проблеми с контузени и наказани футболисти и може да разчита на най-доброто. Вероятно той ще заложи на класическото 4-4-2 с Нианг и Коне отпред.

Като цяло Марсилия изглежда да е по-стабилния отбор в момента, но трудно можем да си представим французите да победят на “Филипс Стейдиъм”, който е трудна за превземане крепост. Мачът ще премине в дебнене между двата тима и който удари пръв вероятно ще спечели. Най-логичен обаче е самоунищожителното равенство.

Вероятни състави:

ПСВ
: Иасксон, Маза, Марселис, Салсидо, Пиетерс – Симонс, Вуйтенс, Афелай – Амрабат, Лазович, Джужчак

Марсилия: Манданда – Тайво, Хилтон, Зубар, Бонарт – Зиани, Шейру, Кана, Бен Арфа – Нианг, Коне

Последни 5 мача:

ПСВ: ЗПЗПП

Марсилия: ППЗРЗ


Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 0:0




Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76