Ел Маестро готви промени за двубоя с Черно море


FUTBOL-TV

Ел Маестро готви промени за двубоя с Черно море

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи няколко промени в стартовия състав за двубоя срещу Черно море. Под въпрос за мача е Кирил Десподов. Крилото на "армейците" игра и в двата мача на националния ни отбор, като в последния двубой срещу Норвегия получи контузия и бе заменен. Ако Десподов не е готов на 100%, то с неговото здраве няма да се рискува. Вариантите за заместник са два. Единият е Станислав Манолев да стартира от първата минута за първи път през този сезон. Носителят на Купата на Холандия с отбора на ПСВ Айндховен лекува травма, но вече е готов за игра, като се появи като резерва в последните няколко двубоя на тима.

Друг вариант за това кой да започне по крилото е Жоржиньо. Той също се оплакваше от травма, но вече е възстановен и може да бъде от полза на Нестор Ел Маестро.

Промяна може да има и защитата. Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров бяха несменяеми титуляри в двубоите на България срещу Словакия и Норвегия. Има вероятност поне един от тях да получи малка почивката и като титуляр да стартира Перейра.

Другият, който може да седне на пейката е Тиаго. Той се превърна в любимец на феновете, но в последните няколко двубоя не може да се похвали с добър коефициент на полезно действие. За неговото място зад нападателя, своят шанс чака Евандро. Бразилецът доказа, че има качества, след като отбеляза гол във вратата на Копенхаген в турнира Лига Европа. Той обаче все още не е стартирал като титуляр за ЦСКА, но не е изключено това да се случи срещу Черно море.

"Армейците" приемат "моряците" на своя стадион тази събота от 20:00 часа.

  Сподели
444