Третият нов в ЦСКА: Марко Ван Бастен ми помогна много


FUTBOL-TV

Третият нов в ЦСКА: Марко Ван Бастен ми помогна много

Третото ново попълнение на ЦСКА Жанио Бикел сподели първите си впечатления за отбора, след като се присъедини към тима в Тетевен. Пред камерата на ЦСКА ТВ той заяви, че се чувства много добре, особено от факта, че в отбора има двама футболисти, дошли от Холандия, с които задочно се познава (Едвин Джеси и Стивън Перейра).

"Първите ми впечатления са, че ЦСКА е един интересен клуб. Ние ще играем в Лига Европа и това е голяма стъпка за мен", започна Бикел, след което говори и дали би се адаптирал в сегашния състав.

"Има много добри играчи в отбора, но аз съм напълно готов да се преборя с конкуренцията. За това съм тук, да помогна на клуба да постигне целите си. Повечето играчи говорят испански и английски, така че за мен е лесно да се адаптирам", заяви футболистът и разкри как е започнал кариерата си.

"Започнах кариерата си в отбор от Северна Африка. В ранна възраст се преместих в Испания, в малък отбор във Валенсия-Леванте. Доста големи отбори се като Виляреал, Валенсия и Малага се интересуваха от мен. След година отбор от Холандия ми предложи договор и реших да опитам. Така изкарах шест години в Холандия."

"Марко Ван Бастен ми помогна много, защото ме взе да тренирам с първия отбор на Хееренвеен. Беше невероятно, че футболист като него ми гласува доверие", завърши новото попълнение на отбора.

  Сподели
383