Бока Хуниорс идват с най-добрите си футболисти в чест на Гунди


Л. Михайлов

Бока Хуниорс идват с най-добрите си футболисти в чест на Гунди

Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия си състав за грандиозния спектакъл "75 години Георги Аспарухов-Гунди“. За мача на 19 август на стадион "Васил Левски“ в чест на незабравимата деветка срещу Левски ще излязат звездите, които наскоро спечелиха и 33-та си шампионска титла в историята на клуба. Ето какво пишат организаторите на събитието:

Броени дни преди да посрещнем за първи път в България един от най-титулуваните отбори в света, Бока Хуниорс, водени от най-голямата си звезда Карлос Тевес, ще се срещнат с тима на Барселона в двубой за трофея "Жоан Гампер“ на стадион "Камп Ноу“. Гостуването на световния гранд в София се пада и между два от мачовете им за Копа Либертадорес. За турнира, в който участват най-добрите отбори от Южна Америка и Мексико, аржентинците отново ще заложат на топ футболистите си в момента.

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието "75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион "Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между "Левски“ и "Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.

  Сподели
449