Бодуров: Не мога да кажа категорично, че оставам! Ами ако умра утре?


Л. Михайлов

Бодуров: Не мога да кажа категорично, че оставам! Ами ако умра утре?

"С оглед на показаното, победа е заслужена. Още през първото полувреме трябва да я затвърдим. Второто малко измъчено победихме, но все пак се радваме. В края имаше умора. Стана като в Англия - атака за атака, но поне беше интересно за зрителите. Публиката да е доволна. Да, малко бяха, но тези, които не дойдоха на стадиона са изпуснали! Не може да подценяваш Левски. Всички знаят, че Левски е от грандовете в България. Няма как да ги подценяваме", заяви играчът на ЦСКА Николай Бодуров след успеха над Левски с 3:2.

"Ние всеки мач излизаме мотивирани срещу тях. Ако не си мотивиран в мач срещу Левски, то нямаш място в ЦСКА! Неуспешен сезон. Борихме се на два фронта, а сме с празни ръце. Определено сезонът е неуспешен. Как да кажа. Явно още не сме дораснали за първото място. В дадени моменти, като мачът в Разград, и късметът не ни покри. Малко и качества, не знам... Не ни е било писано тази година. Надявам се догодина на по-предно класиране", добави Бодуров.

"Не, не мога да кажа категорично, че оставам. Никой не може да каже нещо категорично. Утре, ако умра? Какво става? Категорично?! Не, от Барселона ме търсиха. Чули са ми интервюто от преди време. Не, фен съм на Байерн", пошегува се Бодуров.

  Сподели
515