Десподов: Победа над Левски не ни утешава, сезонът е провален!


Л. Михайлов

Десподов: Победа над Левски не ни утешава, сезонът е провален!

"Победата е заслужена. Това е моето мнение. Повече ситуации имахме от Левски и с лека ръка ги пропиляхме. Как да си обяснявам онзи пропуск на празна врата? Исках да я вкарам, но не се получи. По принцип не изпускам подобни положения, но явно това не беше моят ден. Имах три ситуации за гол. Мой трансфер къде? В Полша? Не, не съм забелязал да има подобно нещо. Къде да ходя? Имам още един мач в ЦСКА до края на сезона. След това имаме мачове в Европа. Не мога да коментирам трансфери. Ще запазя за себе си къде искам да играя. Не, не искам да кажа лоша дума за Полша, че е лоша страна или нещо друго. Просто - това са някакви спекулации според мен. Ще запазя за себе си къде искам да играя", заяви играчът на ЦСКА Кирил Десподов след успеха над Левски с 3:2.

"Пропиляхме доста ситуации. Не е имало някакво подценяване. Излязохме мотивирани на терена. Вкараха ни два нелепи гола. Радостно е, че имахме самочувствието и хъса да си върнем преднината. Нормално бе да има по-малко публика. Пет дербита, мачът се играе във вторник, дъжд валеше. Радостно е, че тези хора все пак дойдоха да подкрепят отборите си. Респект!", добави играчът на "армейците".

"Щом няма Купа или спечелен шампионат, значи сезонът е провален. Ние не се утешаваме с победа над Левски. Ние искахме да си доиграем мачовете. Дерби е! Защитихме нашата чест и зарадвахме публиката с победа. Тази позиция за мен е позната. Аз и в националния отбор при младежите играя като централен нападател. Момчето от Левски, което игра срещу мен го поздравявам. Трябва да се дава път на младите", добави Десподов.

  Сподели
513