Стамен Белчев: Поемам отговорността, ръководството ще реши дали оставам


Л. Михайлов

Стамен Белчев: Поемам отговорността, ръководството ще реши дали оставам

"Разочарован съм страшно много. Не толкова от това, че отпаднахме, колкото от играта, която показахме напоследък. Не е това, което тренираме, нито изискванията са такива. За съжаление това е действителността. Отборът на Левски остана с 10 човека, но не успяхме да бъдем с нужното самочувствие и да търсим успеха. В предни позиции не направихме нищо позитивно. Бодуров? Той получи от мен указания да излезе по-напред накрая. Не го е решил той", каза Стамен Белчев отпадането от турнира за Купата на България".

Той отговори на въпрос на журналист: дали сезонът официално е провален: "За съжаление, да! За резултатите и за моментното състояние поемам аз вината. А това дали аз ще остана ще го реши ръководството. Съжалявам много. Резултатът от първия мач ни тежеше много. Тогава имах много наказани и контузените играчи, но все пак трябваше да постигнем по-добър резултат. В турнирните мачове това е много важно".

"За съжаление първоначалните изгледи за Каранга не са добри. Утре ще правим магнитен резонанс и ще видим. За съжаление той няма да пътува към Бразилия. Днес ще е погребението на майка му. Той поиска да не бъде сменен веднага в днешния мач. Ние иначе бяхме готови със смяната. Две минути след това той поиска смяна. След мача в Разград играта на отбора не е това, които на мен ми се иска. И на феновете. За мен е необяснимо. Имаме мачове за първенството и трябва да ги завършим по достоен начин. Не, не съм има разговори с ръководството за това дали ще продължа да водя отбора. Когато си футболист на ЦСКА трябва да си мотивиран във всяка една среща. В противен случай не ставаш за ЦСКА. Десподов е направил само две тренировки от мача с Разград. Може би щеше да помогне днес, но нямаше как да го ползвам повече от 10-15 минути", каза още Белчев.

  Сподели
113