Вълците ще препънат Вила в борбата за четвъртото място


.

Вълците ще препънат Вила в борбата за четвъртото място

Астън Вила - Уулвърхемптън
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 20.03.2010
Час: 14:45
Съдия: Марк Клатънбърг

В първа среща от 31-ят кръг на английската Висша лига отбора на Астън Вила посреща на "Вила Парк" тима на Уувърхемптън. Домакините в момента заемат 7-та позиция в класирането с актив от 49 точки. През сезона те записаха общо 13 победи, 10 равенства и 5 загуби, но и са със среща по-малко от другите. Те успяха да се класират за полуфиналите на турнира "ФА Къп" след като победиха като гости тима на Рединг с 4:2. В последната изиграна среща на тима от първенството те записаха победа при визитата си на "The ДжейДжейБи Стейдиъм" с 2:1. След този мач на Вила и предстоят срещи с Челси и Болтън, които могат да се окажат трудни за спечелване, тъй като ще трябва да играят на чужд терен.

Мениджъра на Вила Мартин О'Нийл ще трябва да види резултатите от късния фитнестест, който ще бъде направен на Габриел Агбонлахор за да разбере дали ще може да го използва в този двубой. Агбонхалор, който отбеляза досега общо 14 гола, страдаше от разтежение получено при победата над Уигън. Ако той не вземе участие днес, тогава Емил Хески може да се завърне в титулярния състав и да помогне на тима в борбата за 4-то място, което ще им осигурни право да играят в Шампионската лига. Радостното е, че О'Нийл няма в състави си скорошно контузени играчи.

Техните съперници Уувърхемптън заемат 17-та позиция във временното класиране с 27 точки, само на 3 от зоната на изпадащите. Тима на Мик МакКарти записа общо през кампанията 7 победи, 6 равенства и 16 загуби, а головата им разлика е -24. В последните два изиграни кръга от първенството те записаха загуба и победа. Поражението им беше при домакинството им на "червените дяволи", който спечелиха минимално с 1:0, а триумфът им беше при гостуването им на Бърнли, като те победиха с 2:1. След този мач на "вълците" предстоят срещи с Евертън и Арсенал.

В тима на гостите приветстват халфът Дейв Едуардс и нападателят Крис Иуелумо. Националът на Уелс - Едуардс беше аут след като претърпя хирургическа намеса на глезена си през декември след като се контузи при срещата на тима срещу Тотнъм. Той направи своето завръщане с тима на резервите в сряда срещу Арсенал. Шотландският национал - Иуелумо е отново в състава след недоразомения по сделката му със Бристол Сити.

Мисля, че този двубой ще завърши наравно. Вила се борят за мястото, което ще им осигури право да играят в Шампионската лига, докато "вълците" се борят с всички сили да останат в елите на Англия, което ме кара да залоза на равенството.

Прогноза: Астън Вила - Уувърхемптън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

24 февруари Астън Вила - Кристъл Палас 3:1 (ФА Къп)
28 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2 (Карлинг Къп, Финал)
07 март Рединг - Астън Вила 2:4 (ФА Къп)
13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
16 март Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

10 февруари Уулвърхемптън - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
20 февруари Уулвърхемптън - Челси 0:2 (Висша лига)
27 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
06 март Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
13 март Бърнли - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Уулвърхемптън

99 мача
43 победи за Астън Вила
23 равенства
33 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 185:153 за Астън Вила

През този сезон:

24 октомври 2009 Уулвърхемптън - Астън Вила 1:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.40
Равен - 4.33
Уулвърхемптън - 9.00


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
38