Юнайтед ще започне с победа над Тотнъм


И. Ангелов

Юнайтед ще започне с победа над Тотнъм

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 08.08.2015г.
Час: 14:45
Съдия: Джонатън Мос

Луис ван Гаал ще се надява да открие новата кампания начело на своя клуб по-добре отколкото го направи в първата си година начело на Манчестър Юнайтед, когато загуби от Суонзи в първата среща от сезона. Сега Юнайтед се счита от някои специалисти за претендент, който не може да пропусне да вземе победа сега. Освен това летния трансферен прозорец показа, че дойде край на експериментите с капитана Уейн Рууни, който има най-много голове в историята между тези два клуба - 9.

За Тотнъм подготовката за началото на сезона не бе много добра. Маурисио Почетино току се завърна със своите момчета от Германия, а това може да изиграе своето значение в срещата.

Откъм състави, Луис ван Гаал има почти пълен отбор за своя избор. Маруан Фелаини ще изтърпи първия от трите си мача наказание, след като бе изгонен срещу Хъл в последния мач миналата година. Маркос Рохо вероятно няма да играе след като пропусна приятелските срещи за отбора, а Линдегаард и Ернандес са под въпрос с травми. 

Ван Гаал потвърди, че и Де Хеа няма да играе, което означава, че на врата може да видим или новото попълнение Серхио Ромеро, или младокът Сам Джонстън, който се представи добре на турнето за "червените дяволи". Проблемите с физическата подготовка на Бастиан Швайнщайгер ще му отредят позицията на резерва в началото на сезона. 

Маурисио Почетино има притеснения с Юго Лорис. Френският национал има контузия на китката и може да не вземе участие в мача. Триото в средата на терена - Райън Мейсън, Андрос Таунсенд и Алекс Причард няма да играят, след като имат проблеми с формата.

Юнайтед победи с 3:0 в последната среща между тези отбори, а "червените дяволи" изглеждат по-добре от тогава, поне на хартия. Формата и на двата отбора в подготовката за сезона не бе блестяща, затова може и да не видим много голове в мача.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

24 май Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
18 юли Клуб Америка - Манчестър Юнайтед 0:1 (Приятелска среща)
22 юли Манчестър Юнайтед - Сан Хосе Ърткуейкс 3:1 (Приятелска среща)
25 юли Барселона - Манчестър Юнайтед 1:3 (Приятелска среща)
30 юли Манчестър Юнайтед - ПСЖ 0:2 (Приятелска среща)

Тотнъм:

27 май Малайзия - Тотнъм 1:2 (Приятелска среща)
30 май Сидни ФК - Тотнъм 0:1 (Приятелска среща)
30 юли Звездите на МЛС - Тотнъм 2:1 (Приятелска среща)
04 август Реал Мадрид - Тотнъм 2:0 (Приятелска среща)
05 август Тотнъм - Милан 2:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

182 срещи
85 победи за Манчестър Юнайтед
49 равенства
48 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 293:235 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182