Нийл срещу Пардю - Норич Сити срещу Кристъл Палас


П. Пенков

Нийл срещу Пардю - Норич Сити срещу Кристъл Палас

Норич - Кристъл Палас
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 08.08.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Саймън Хупър

В събота от 17:00 часа "Кероу Роуд" ще се превърне в арена първия сблъсък на "канарчетата" през новия сезон във Висшата лига, като Норич Сити ще се изправи срещу Кристъл Палас в битка за първи три точки. След като тима прекара един сезон в Чемпиъншип, Норич се завръща отново в елита на английския футбол, благодарение на победа срещу Мидълзбро, която тима си извоюва в плейофите през месец май. Мнозина са на мнението, че Алекс Нийл е твърде неподготвен за тогава, което ще го очаква занапред, но пък шотландеца показа значителното си влияние върху представянето на играчи в средата на миналия сезон, а имайки предвид и новите попълнения, с които се сдоби Норич Сити през летния прозорец, то със сигурност не бива да подценяваме техните възможности. 

През лятото тя си осигуриха подписите съответно на Роби Бради от Хъл Сити, както и на Андре Уиздъм от Ливърпул. Пристигането в тима пък на Греъм Дорънс и Йосуф Мулумбу от Уест Бромич Албиън пък със сигурност ще допринесе за повишаване на качеството на игра на "канарчетата". Мениджърът Алекс Нийл постигна доста сериозни показатели начело на тима - 17 победи от 25 двубоя под негово ръководство, така че шотландеца няма никакво намерение да не продължи тази своя успеваемост и във Висшата лига Англия

Привлечени в Норич Сити: Греъм Дорънс (Уест Бромич), Йосуф Мулумбу (Уест Бромич), Роби Брейди (Хъл Сити), Андре Уиздъм (под наем - Ливърпул), Джейк Кийн (Блекбърн - под наем)

Напуснали Норич Сити: Камерън МакГийъм (Лутън Таун), Марк Бън (Астън Вила), Карлтън Морис (Хамилтън - под наем), Сам Кели (Порт Вейл), Реми Матюс (Бъртън - под наем)

Противникът на Норич Сити този кръг - Кристъл Палас изживя своя катарзис под ръководството на Алън Пардю. Той се превърна в своебразен "магьосник" за тима, вземайки поста в средата на кампанията и успявайки да ги измъкне далеч от зоната на изпадащите. В допълнение той не само им гарантира участие в елита на Англия и през новата кампания, а и "орлите" финишираха на позиция, която е връх в представянето им във Висшата лига. В летния трансферен прозорец Алън Пардю направи така, че да си осигури услугите на Йоан Кабай, а освен това и гарантира наема на Патрик Бамфорд от Челси. Със сигурност ще ни бъде доста интересно да наблюдаваме какво ли ще стори Пардю през новия сезон, започвайки от самия му старт?

Привличени в Кристъл Палас: Йоан Кабай (Пари Сен Жермен), Патрик Бамфорд (Челси - под наем), Алекс МакКарти (Рединг), Конър Уикъм (Съндърланд)

Напуснали Кристъл Палас: Луис Прайс, Оуен Гарвън, Питър Рамидж, Стивън Доуби, Жером Томас

Прогноза: Норич Сити - Кристъл Палас 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич

17 юли Кеймбридж Юнайтед - Норич 1:3 (Приятелска среща)
20 юли Макаби Хайфа - Норич 1:0 (Приятелска среща)
25 юли Аугсбург - Норич 1:2 (Приятелска среща)
28 юли Норич - Уест Хем 0:1 (Приятелска среща)
01 август Норич - Брентфорд 2:1 (Приятелска среща)

Кристъл Палас:

24 юли СуперСпорт Юнайтед - Кристъл Палас 0:4 (Приятелска среща)
26 юли Кристъл Палас - Спортинг Лисабон 0:2 (Приятелска среща)
30 юли Бромли - Кристъл Палас 0:6 (Приятелска среща)
01 август Фулъм - Кристъл Палас 1:1 (Приятелска среща)
08 август Дагенъм и РД - Кристъл Палас 1:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Норич - Кристъл Палас

87 срещи
31 победи за Норич
18 равенства
38 победи за Кристъл Палас
Голова Разлика: 135:105 за Кристъл Палас 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193