Юнайтед ще бие Хъл на път към върха


.

Юнайтед ще бие Хъл на път към върха

Манчестър Юнайтед - Хъл Сити
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Час: 17:00
Съдия: Стив Бенет


Манчестър Юнайтед не е същия тим от последните 3 сезона, но пък остава в играта за титлата макар в момента да заема 3-ата позиция на точка зад лидерите Арсенал и Челси като “сините” са с мач по-малко. Този уикенд единствено “червените дяволи” имат мач във Висшата лига, тъй като отпаднаха от турнира за Купата на Англия. Така възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън имат добрия шанс да излязат начело в класирането, дори временно, стига да победят гостуващия Хъл Сити.

У дома формата на шампионите е очаквано добра като те имат 9 победи, равенство и загуба. Тя им бе нанесена от Астън Вила с 0:1. В 4 от последните си 5 победи на “Олд Трафорд”  Юнайтед вкарва 3 или повече гола на съперника си и не допуска попадения в своята врата, макар да има много проблеми в защита.

Хъл Сити е в серия от лоши резултати като гост този сезон. “Тигрите” нямат успех навън, стигайки до 4 хикса и 7 поражения. За тези 11 мача те са вкарали едва 7 гола като само в един двубой са опазили вратата си суха. Тимът е 18-ти с 19 точки и му предстои тежка битка за оцеляване.

От Манчестър Юнайтед съобщиха, че Димитър Бербатов е на линия за двубоя тъй като не чувства болки в контузеното си коляно. В негово отсъствие тимът често зацикля като през седмицата записа загуба в първия ½-финал за Карлинг къп срещу Манчестър Сити. Много е вероятно в игра да се върне и Рио Фърдинанд, което ще улесни Сър Алекс с избора в защита. Аут е Джон О’Шей, чиято контузия се оказа по-тежка от очакваното. Срещата идва твърде рано за Неманя Видич. Оуен Харгрийвс продължава възстановяването си.

Взетият под наем от Хъл египтянин Амр Заки няма да се появи в игра, тъй като не е в добра физическа форма. Защитникът Камил Заяте има травма в глезена, която се нуждае от операция, но вероятно ще се появи в игра като интервенцията ще бъде извършена другия месец. Звездата Джими Буярд е аут до края на месеца.

В този двубой всичко освен убедителна победа за домакина ще бъде голяма изненада. Все пак напоследък ясно се вижда, че Юнайтед кове своя успех през втората част. Така залагащите могат да опитат по-оригинално решение, пробвайки с 0:0 през първата част и победа за шампионите през втората.

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед:

30 декември Манчестър Юнайтед - Уигън 5:0 (Висша лига)
03 януари Манчестър Юнайтед - Лийдс 0:1 (ФА Къп)
09 януари Бирмингам - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
16 януари Манчестър Юнайтед - Бърнли 3:0 (Висша лига)
19 януари Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:1 (Карлинг Къп)

Хъл Сити:

19 декември Арсенал - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
27 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
29 декември Болтън - Хъл Сити 2:2 (Висша лига)
02 януари Уигън - Хъл Сити 4:1 (ФА Къп)
16 януари Тотнъм - Хъл Сити 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Манчестър Юнайтед - Хъл Сити

23 мача
15 победи за Манчестър Юнайтед
3 равенства
5 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 30:18 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.14
Равен - 6.50
Хъл Сити - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148