Юнайтед ще загуби точки в Бирмингам


.

Юнайтед ще загуби точки в Бирмингам

Бирмингам - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Сейнт Андрюс", Бирмингам
Час: 19:30
Съдия: Марк Клатънбърг


Тежка задача има защитаващият титлата си тим на Манчетър Юнйатед. “червените дяволи” гостуват на намиращия се в много добра форма Бирмингам на “Сейнт Андрюс”. “Сините” са с 11 мача без поражение във Висшата лига като на този етап от борбата заемат 8-ата позиция с 32 точки от 20 мача. Бирмингам успя да препъне друг основен фаворит за титлата – Челси. На 2 януари в мач за Купата на Англия Бирмингам направи 0:0 с Нотингам Форест и си спечели преиграване на “Сейнт Андрюс”.

За Манчестър Юнайтед зимата е тежка. Тимът на Сър Алекс е изпаднал в летаргия като редува силни със слаби игри. Големият шок дойде в началото на годината на “Олд Трафорд”, където Лийдс потопи надеждите на “червените дяволи” за триумф във ФА Къп едва на старта на надпреварата. На фона на колебливата си игра обаче шампионите могат да са доволни, че имат само 2 точки изоставане от Челси и преднина от 2 пред Арсенал, който е с мач по-малко. Повечето фенове се питат не е ли време за силна победна серия, защото ако не се стигне до такава атаката на титлата е немислима.

Стивън Кар се завръща в състава на Бирмингам след наказание. С контузии са Лий Карсли, Стюърт Парнаби и Грегъри Винял. Алекс Маклийш даде почивка на някои титуляри срещу Форест и се предполага, че тимът му ще е свеж.

Големи промени се очакват в състава на Юнайтед след загубата от Лийдс. Поне за това говорят всички вестници. Очаква се Сър Алекс да накаже някои от своите възпитаници за слабата им игра. Всъщност гневът на шотландеца трябваше да се излее в мача с Манчестър Сити за Карлинг къп, който обаче беше отложен. Централните защитници Видич и Фърдинанд са аут поради травми. Харгвийвс и Ван дер Сар също са контузени.

Не е лесно да играеш с Юнайтед, след като тимът е загубил. Проблемите в защита обаче отново могат да изиграят лоша шега на “червените дяволи”. По-важно за тима обаче ще бъде да се справи добре в атака, тъй като Бирмингам разполага с много стабилна отбрана, която е с основни заслуги за доброто класиране на отбора. Шотландската битка между мениджърите вероятно ще завърши без краен победител.

Последни 5 мача:

Бирмингам:

15 декември Бирмингам - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
20 декември Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
26 декември Бирмингам - Челси 0:0 (Висша лига)
28 декември Стоук Сити - Бирмингам 0:1 (Висша лига)
02 януари Нотингам Форест - Бирмингам 0:0 (ФА Къп)

Манчестър Юнайтед:

15 декември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
19 декември Фулъм - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)
27 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
30 декември Манчестър Юнайтед - Уигън 5:0 (Висша лига)
03 януари Манчестър Юнайтед - Лийдс 0:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Бирмингам - Манчестър Юнайтед

80 мача
40 победи за Манчестър Юнайтед
24 равенства
14 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 122:83


Коефициенти от bet365:
Бирмингам - 6.50
Равен - 3.60
Манчестър Юнайтед - 1.61

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174