Манчестър Сити ще вземе лесна победа на Лофтъс Роуд


П. Пенков

Манчестър Сити ще вземе лесна победа на Лофтъс Роуд

Куинс Парк Рейнджърс - Манчестър Сити
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 08.11.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Майк Дийн


В събота от 19:30 часа Манчестър Сити гостува на Куинс Парк Рейнджърс в двубой от 11-я кръг от Висшата лига на Англия. Това ще бъде поредна среща от класен противник за домакините, след като преди седмица те се изправи срещу Челси. Колкото до подреждането на двата съперника, то Куинс Парк Рейнджърс е предпоследен с актив от едва 7 точки, докато Манчестър Сити е далече по-напред и по-точно на комфортната третата позиция с 20 инкасирани точки след 10-те изминали кръга. Миналата седмица съставът на Хари Реднап припомни вкуса на поражението на своите фенове, след като отбора загуби с 2:1 визитата си на "Стамфорд Бридж". Това се случи само седмица, след като "обръчите" постигнаха втората си победа през този сезон, успявайки да се наложат с 2:0 над Астън Вила в мач на "Селхърст Парк". Манчестър Сити пък постигна важна победа на градския си съперник, печелейки с 1:0 на "Етихад" срещу "червените дяволи". Въпреки спечелените три точки, през тази седмица се появиха спекулации относно евентуално прекратяване на договора на Мануел Пелегрини, поради слабото представяне на тима в Шампионска лига. Там "гражданите" са на път да отпаднат още в груповата фаза, след като тима заема последното място в групата с актив от 2 точки. В допълнение към казано, Манчестър Сити отпадна и от Купата на Лигата, губейки с 2:0 у дома от Нюкасъл.

За Куинс Парк Рейнджърс отсъстващи се очаква да бъдат контузените - Форлен, Мътч, Бартън, Онуоха и МакКарти. Освен това бранителят Рио Фърдинанд е аут, след като е наказан.

За Манчестър Сити Франк Лампард би трябвало да се завърне отново в игра през този уикенд. Давид Силва и Александър Коларов продължават престоя си в клубния лазарет, а Стефан Йоветич може би се очаква да бъде предпочетен този път пред Един Джеко.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Манчестър Сити 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

27 септември Саутхемптън - КПР 2:1 (Висша лига)
05 октомври Уест Хем - КПР 2:0 (Висша лига)
19 октомври КПР - Ливърпул 2:3 (Висша лига)
27 октомври КПР - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
01 ноември Челси - КПР 2:1 (Висша лига)

Манчестър Сити:

21 октомври ЦСКА Москва - Манчестър Сити 2:2 (Шампионска лига)
25 октомври Уест Хем - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
29 октомври Манчестър Сити - Нюкасъл 0:2 (Купа на Лигата)
02 ноември Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
05 ноември Манчестър Сити - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

КПР - Манчестър Сити

52 срещи
13 победи за КПР
17 равенства
22 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 74:61 за Манчестър Сити

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
275